Kiezen voor slimme deursloten

slimme deursloten - slotenmaker houten

Voor bedrijven en particulieren is het beveiligen van hun deuren geen overbodige luxe. Steeds meer bedrijven en particulieren beveiligen hun deuren met slimme deursloten. Een sleutel is dan niet meer nodig. Het openen van een deur is dan heel gemakkelijk. Heb je slimme sloten laten installeren? Dan kun je de deuren openen met een code, een vingerafdruk, een druppel, een afstandsbediening en zelfs met een smartphone. Moeten er iemand, bijvoorbeeld de oppas, tijdelijk toegang hebben tot jouw woning. Ook dat is mogelijk. Wil je jouw woning of bedrijfspand laten voorzien van slimme sloten? Neem dan contact op met Slotencenter van Dooren in Houten.

Een metalen sleutel is overbodig

Kies je voor een slim deurslot? Dan is een metalen sleutel voortaan overbodig, want een slim deurslot wordt geopend met onder andere een NFC tag, een RFID Card, een vingerafdruk of een pincode. Slimme deursloten worden, zoals je waarschijnlijk wel weet, al jaren gebruikt door hotels. De in hotels gebruikte slimme deursloten werken met pasjes. Waarom kies je voor slimme deursloten? Slimme deursloten zijn veilig. Jij kunt immers bepalen wie toegang heeft en wie niet. Het is eventueel ook mogelijk om deuren op afstand te openen. Besluit je om slimme sloten te laten installeren? Slotencenter uit de omgeving van Houten kan dan van een bestaand normaal slot een slim slot maken. Er kan gekozen worden uit verschillende merken met verschillende mogelijkheden.

nemef enter slim slot

Andere personen eenvoudig toegang geven

Is jouw woning of bedrijfspand regio Houten voorzien van deuren met slimme sloten? Je kunt dan heel eenvoudig andere personen tijdelijk toegang geven. Uiteraard kun je zelf bepalen wanneer en hoelang bijvoorbeeld de oppas of het personeel toegang heeft tot jouw woning of bedrijfspand. Dit toegang regelen en ontzeggen kun je heel eenvoudig doen met jouw smartphone. Ook de tijd kun je regelen. Stel je komt thuis van het boodschappen doen. Dan kun je het zo geregeld hebben dat de deur automatisch opengaat.

Het verliezen van een slimme sleutel is niet zo erg, want een slimme sleutel is digitaal. Stel je hebt de slimme sleutel verloren. Je kunt de sleutel dan direct uit de app halen. Er is dan geen toegang meer mogelijk.

Merken die ook slimme sloten in hun assortiment hebben zitten

Er komen steeds meer slotenmerken bij die slimme sloten aan hun assortiment toevoegen. Lips en Nemef houden zich daar al enige tijd mee bezig. Er komen ook nieuwe merken op de markt die nog niet veel bekendheid hebben. Je komt ze vanzelf tegen wanneer je op zoek gaat naar slimme sloten!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *