Quingo Flyte verkozen tot scootmobiel van het jaar 2015!

De veilige, comfortabele, wendbare én gemakkelijk te transporteren 5-wiel scootmobiel Quingo Flyte is door scootmobielpagina uitgeroepen tot scootmobiel van het jaar 2015.

Met behulp van het Flyte station, dat ook goed in kleine auto’s past, rijdt de scootmobiel namelijk zelf in en uit uw auto. Hiervoor hoeft u slechts een lichtgewicht aluminium uitrijplaat uit te schuiven en een eenvoudige afstandsbediening, bestaande uit slechts twee knoppen, te bedienen. In minder dan 60 seconden is de Quingo Flyte in of uit uw auto.

Net als een 3-wiel scootmobiel, heeft een 5-wiel scootmobiel een korte draaicirkel. In tegenstelling tot wat bij een 3-wiel scootmobiel nog weleens minder het geval kan zijn, is de draaicirkel van de 5-wiel scootmobiel stabiel. Deze stabiliteit heeft een 4-wiel scootmobiel ook wel, maar daar is de draaicirkel groter van en heb je minder beenruimte. Je zit dus minder comfortabel en kunt minder gemakkelijk in kleine ruimten manoeuvreren. Wat bij een 5-wiel scootmobiel, zoals de Quingo Flyte, weer wel kan.

De veiligheid van de Quingo Flyte komt ook naar voren de door de speciale Quingo smartbumper. Deze bumper zorgt voor extra veiligheid, doordat in geval van een botsing de schok verminderd wordt. Bijkomend voordeel is dat deze bumper tevens beschermt tegen beschadiging aan de carrosserie van uw scootmobiel.

Nog een voordeel van de Quingo Flyte is dat hij veel bagagemogelijkheden heeft, zodat u er gemakkelijk een boodschap mee kunt doen. Zo zijn er naast een afsluitbare bagageruimte, nog twee grote winkelmanden aanwezig.

Ten slotte nog enkele cijfers. De Quingo Flyte heeft een draagvermogen van 160 kilometer. Met één enkele lading van de vier ultradunne batterijen, heeft de scootmobiel een maximaal bereik van maar liefst 37 kilometer. Dit is zelfs uit te breiden naar een maximaal bereik van 50 kilometer.

Al deze kwaliteiten van de Quingo Flyte maakt hij zich positief onderscheid van andere scootmobielen en door scootmobielpagina uitgeroepen is tot scootmobiel van het jaar 2015!

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *