Kunststof kisten zijn een ligt vervoermiddel

Kunststof kisten vind je natuurlijk bij Zamko

Met jarenlange ervaring en gedegen kennis van de transportindustrie ben je bij Zamko aan het juiste adres voor alle soorten kunststof  kisten voor een snel en betrouwbaar transport. Over zee of over land, tijdens het transport wil je producten op een goede manier beschermen tegen risico’s die vervoer met zich meedraagt. Reduceer kosten tijdens transport en opslag: met een ruim assortiment nieuwe en tweedehands kisten vind je bij ons wat je nodig hebt voor jouw bedrijf. Met de kunststof kisten van Zamko is veilig en betrouwbaar transport een feit.

Betrouwbaar en robuust

Bij Zamko nemen wij transport heel serieus. Met onze kunststof kisten bieden wij de flexibiliteit en zekerheid die jij wil zien. Een van de grootste kostenposten tijdens export van producten is schade vanwege slordig stapelen of slecht beschermde verpakking. Met goede palletboxen kun je daar een einde aan maken. Dat bespaart niet alleen geld, maar vergroot ook de veiligheid en laat werknemers over de hele linie efficiënter werken. Handiger gebruik van de ruimte dankzij stapelbare kunststof kisten maakt transport sneller en effectiever.

De verschillende modellen kunstof kisten zijn snel in en uit elkaar te halen. Ze zijn licht en robuust, en meerdere malen te gebruiken. Geen wegwerp-kisten dus, maar die zich over de jaren heen gemakkelijk terugbetaalt door veilig en efficiënt vervoer mogelijk te maken. Zamko verkoopt zowel inklapbare als niet-inklapbare kunstof kisten, nieuw én tweedehands tegen extra aantrekkelijke prijzen. Ook loswandige constructies, waarbij losse wanden op de rand van het pallet gezet kunnen worden, behoren tot de mogelijkheden. Op onze website vind je gedetailleerde informatie over de verschillende constructies en maten kunststof kisten die we in voorraad hebben. In ons magazijn in Maarheeze maken wij ook kisten op maat, zodat we altijd iets kunnen leveren dat voldoet aan de eisen die jij stelt.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *