Welke diensten biedt Tilaa aan?

Tilaa is een bedrijf dat zich vooral bezighoud met nieuwe diensten. En de definitie van nieuwe diensten is diensten die te maken hebben met het internet. Hierbij kun je denken aan internet clouds. Dit zijn een soort van serves die verbonden zijn aan het internet en jouw computer. Het voordeel hiervan is dat je extra ruimte hebt op je schijf. Hier kun je dan bijvoorbeeld foto’s of belangrijke bestanden op opslaan. Het voordeel van foto’s opslaan op een server is dat ze niet snel beschadigen. Daarnaast kun je ze wel met een druk op de knop kwijt zijn.

Zelf een vps server samenstellen

Het grote voordeel van Tilaa is dat je zelf kan kiezen hoeveel capaciteit en geheugen je nodig hebt. En als je er aan het einde van de maand achter komt dat het toch handiger is als je meer geheugen en capaciteit hebt, kun je dit zo moet Tilaa regelen. Je moet het dan alleen wel even aangeven bij het bedrijf want dan kunnen ze het contract aanpassen bij ingang van de eerstvolgende maand. Daarnaast kun je ook nog kiezen wat voor opslagtype je wilt hebben. Je kunt kiezen uit SSD of HDD (SSD is aangeraden)

Zelf een besturingssysteem kiezen

Er zijn tegenwoordig veel verschillende besturingssystemen die je kunt kiezen voor op je computer. Dit kun je dus ook kiezen voor je server die je bij Tilaa huurt. Zorg er wel voor dat je je goed verdiept hebt in de verschillende besturingssystemen zodat je wel een systeem kiest die je een beetje begrijpt. Het zou namelijk vervelend zijn als je het systeem aanschaft en dat je er uiteindelijk helemaal niks van snapt en er dus niet goed mee kunt werken.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *