Facebook URL claimen

facebook-marketing-likes-kopen

 

fb-urlElk bedrijf heeft een eigen Facebook pagina nodig. Tegenwoordig kun je niet meer om Facebook heen. Zonder volgers heeft het geen zin om een bericht te delen want deze komt dan nergens terecht. Volgers noem je bij Facebook likes. De likes staan links boven op de pagina vermeld onder de naam Vind-Ik-Leuks. De Vind-Ik-Leuks teller begint bij 0 wanneer een pagina wordt gestart. Zodra iemand op de vind-ik-leuk knop drukt dan komt er bij jouw teller er 1tje bij. Stond je op 0 dan sta je nu op 1.

 

Een goede url is belangrijk

facebook-duimEen goede Facebook url is belangrijk. Om te beginnen weten veel mensen al niet wat een url überhaupt is. Dit is de naam van de pagina die in de adresbalk van de browser staat en welke mensen kunnen intoetsen om direct op jouw pagina terecht te komen. Een professioneel bedrijf kan natuurlijk niet er als volgt uitzien: https://www.facebook.com/autobedrijfjansen-3498398473984793. Liever wil je de url zo kort mogelijk houden wat niet alleen beter staat maar wat ook makkelijker te onthouden is. Wat je dus liever wil is dit: https://www.facebook.com/autobedrijf-jansen.

 

Facebook url claimen

Een Facebook url claimen is niet zo ingewikkeld. Wat je wel nodig hebt is 25 likes (vind-ik-leuks) om dit te doen. Heb je niet genoeg vrienden die jouw pagina kunnen liken of heb je geen weken tijd om hierop te wachten, wellicht omdat je jouw website live wilt gooien, dan kun je ook Facebook likes kopen. Denk bijvoorbeeld aan www.likes-kopen.nl

 

Meer omzet

facebook-marketing-likes-kopenVeel bedrijven behalen meer omzet vanwege Facebook. Via Facebook kun je reclame maken voor je bedrijf en daarnaast kunnen jouw posts eenvoudig gedeeld worden waardoor er weer gratis reclame ontstaat. Ook kunnen mensen via Facebook zelf gaan zoeken en bij jou terecht komen. Dit social media kanaal is sterk en al vele jaren een stabiele speler in de marketing omgeving. Zoals je leest zijn er dus genoeg redenen om dit toe te gaan passen.

 

 

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *