Beter je website laten bouwen

website

Het is beter om je website te laten bouwen door een erkende webbouwer. Webactueel is zo’n erkende webbouwer die weet wat hij doet. Dit bedrijf heeft namelijk meer dan 200 professionele website op internet draaien en een flink aantal grote opdrachtgevers in haar portfolio zitten. Denk bijvoorbeeld aan rijscholen en dergelijke.

 

CMS website laten bouwen

Bij Webactueel kun je terecht voor een uitstekende en professionele website waarbij je niet teveel betaald. Hoe dit kan heeft te maken met de ervaring en de techniek. Het bedrijf heeft bijzonder veel ervaring met het bouwen van websites in WordPress. Veel ervaring betekent minder opzoekwerk, en sneller doelgericht te werk gaan. WordPress is een zeer populair platform welke wereldwijd graag gebruikt wordt voor websites en webshops. Het staat zo bekend omdat het een gratis ‘engine’ heeft welke zeer gebruiksvriendelijk is. De site laat zich namelijk volgens een CMS beheren. CMS wil zeggen dat de gebruiker op een eenvoudige manier de website kan beheren zonder daarvoor een opleiding te hoeven volgen. Veel grote bedrijven zoals Sony en UPS maken gebruik van WordPress. De mogelijkheden zijn namelijk ongekend. Wanneer je eerst een website laat bouwen, en later besluit om er een webshop aan toe te voegen, dan is WordPress ook bij uitstek geschikt.

 

WordPress is zeer flexibel

Met een WordPress website kun je alle kanten uit, van design tot op technisch vlak. Er zijn oneindig veel koppelingen mogelijk met diverse software pakketten. Wat betreft de zoekmachine vriendelijkheid is een WP site ook een van de meest populaire.

Een site moet immers goed vindbaar zijn, en dat is bij WP al in de basis goed in orde gemaakt door de ontwikkelaars. Wanneer je site niet goed gevonden wordt, word je dus ook niet gevonden, en krijg je er geen klanten door.

 

Mobiel responsive

Een ander voordeel van een website laten maken door Webactueel is dat hij goed wordt weergegeven op zoals desktop pc, tablet, en smartfoon. De laatste 2 zijn bijzonder belangrijk want 75% van het zoekverkeer komt tegenwoordig via de smartfoon en tablet!

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *