Uitleg over de e-sigaret

De e-sigaret kopen consumenten meestal omdat deze vele male goed koper is in het gebruik dan gewone sigaretten. Nog een reden om ervoor te kiezen een e-sigaret te gaan dampen is vaak dat het minder ongezond is een e-sigaret te dampen dan dat je een sigaret rookt.

Nam je tien jaar geleden het woord e-sigaret in de mond dan vroeg men zich af waarover je het had, terwijl tegenwoordig de e-sigaret niet zomaar een product is. Het ziet er naar uit dat e-sigaret-kopenNederland andere landen zo als Frankrijk achter na gaat, daar is de e-sigaret al enige jaren een grote trend onder de rokers. Je ziet dat in Nederland jaarlijks steeds meer rokers over stappen naar de e-sigaret.

Een e-sigaret is een elektronisch apparaatje dat doormiddel van een gloeispiraal een nicotine oplossing omzet naar damp die men kan inhaleren om zijn of haar nicotine behoefte te bevredigen. De e-sigaret is apparaatje dat bestaat uit verschillende lossen onderdelen; clearomizer, coil, drip tip en een batterij.
De clearomizer is een tank waarin je de nicotine oplossing giet (ook wel e-liquid genoemd), in de clearomizer bevind zich de coil, dat is een gloeispiraal die ervoor zorgt dat de e-liquid verdampt wordt zo dat u deze kunt inhaleren via de drip tip, en de clearomizer dien je dan weer op een batterij te draaien deze ervoor zorgt dat de coil voorzien kan worden van energie.

De e-sigaret is in vele capaciteits maten verkrijgbaar, je kunt een e-sigaret kopen met een grote tank of met een batterij die langer mee gaat. Ook kun je doordat de e-sigaret bestaat uit lossen onderdelen jouw eigen e-sigaret samen stellen met een enige technisch kennis.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *