Dakisolatie expert

dak-huis

Raadpleeg een dakisolatie expert als flink wat geld wilt besparen en je woning wilt verbeteren. Dakisolatie brengt veel voordelen met zich mee welke zich niet alleen op financieel vlak uiten maar ook in comfort. Zo stook je binnen kortere tijd de woning warm , heb je minder last van vocht en heb je in de zomermaanden minder last van warmte.

Financiële voordelen

Een dakisolatie expert kan snel voorrekenen hoeveel geld je gaat besparen met het isoleren van je dak. De investering die nodig is voor het isoleren heb je in korte tijd weer terug verdient. Op jaarbasis kun je honderden euro’s eenvoudig besparen.

Minder warmteverlies

dakisolatie-expertWarmte stijgt op en ontsnapt via een niet geïsoleerd dak. Daardoor raak je dus warmte kwijt. Als je de ruimte weer op temperatuur wilt krijgen dan moet je gaan stoken. Vaak heb je dit niet eens in de gaten omdat de thermostaat op een bepaalde temperatuur is ingesteld en de CV blijft loeien totdat de temperatuur behaald is. Bij de jaarafrekening wordt je opnieuw geconfronteerd met de kosten. Door een dakisolatie expert in de hand te nemen voorkom je dat je dat warmte verliest via het dak. De expert zal alle mogelijkheden bespreken. Er zijn vaak namelijk meerdere manieren om een dak te isoleren van zowel de binnenkant als de buitenkant.

Geen vocht- of schimmelplekken meer

Door het dak te isoleren voorkom je vocht en schimmel op het plafond omdat vocht buitengehouden wordt. Soms zijn de plekken niet zichtbaar maar voelt het dak of plafond wel vochtig aan. De dakisolatie expert kan eenvoudig en snel een berekening maken van de kosten van dakisolatie.

Warmte buiten en koelte binnen

In de zomer wanneer de zon op het dak staat, zal de temperatuur in de bovenste kamers van een huis een stuk warmer worden. Dakisolatie helpt hier ook tegen. De warmte dringt niet meer door het dak heen omdat het dak geïsoleerd is. Hierdoor blijven de ruimtes een stuk koeler en zijn de nachten aangenamer.

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *