Voordelen van een virtual private server

Voordat ik kan beginnen met het benoemen van de voordelen van een virtual private server, is het handig om eerst uit te leggen wat een virtual private server precies is. En grote lijnen is een vps server een server die verbonden is aan een grote fysieke server. Je huurt hierbij bij een extern bedrijf een deel van die grote fysieke server op om jou eigen bestanden en andere dingen op te zetten. Ook kun je zelf kiezen welk besturingssysteem je op jouw server wilt hebben. Jouw server is namelijk onafhankelijk van de grote fysieke server, ondanks dat jouw capaciteit wel van de grote fysieke server komt.

Veel mogelijkheden in besturingssystemen

Als je bij Tilaa een virtual private server huurt kun je kiezen uit heel veel soorten besturingssystemen. Je kunt dus kiezen welk besturingssysteem jij het fijnst vind en het liefst mee werkt. Het voordeel is dus dat de besturingssystemen niet van elkaar afhangen. Richt je server dus in hoe jij dat zou willen. Daarnaast kun je ook zelf de capaciteit en het geheugen kiezen. Als je aan het eind van de maand denkt dat je te weinig capaciteit hebt kun je altijd nog contact opnemen met Tilaa en kun je gelijk aan het eind van de maand je contract anders opstellen zodat je wel genoeg capaciteit en geheugen om de dingen te doen die je eigenlijk met de server wilt doen.

Gemakkelijk betalen

Tilaa is aangesloten bij betaalmethodes zoals iDeal waardoor je heel gemakkelijk de diensten kunt betalen. Daarnaast is het ook een hele veilige manier van betalen waardoor je bijna zeker weet dat je geld overkomt, en als dit niet gebeurd dat je jouw geld terug krijgt.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *