De functionaliteit van de diensten van Tilaa

Als eerste heb je als je een server bij Tilaa huurt onbeperkt dataverkeer. Daarnaast hebben ze meer datacenters in Europa. Zo heb je dus overal bereik waar je ook heen gaat. Raak dus nooit je overzicht kwijt in wat er gebeurd op je server die je bij Tilaa gehuurd hebt. Als je een server bij Tilaa afsluit staat deze ook gelijk voor je klaar. Je hoeft dus niet te wachten tot dat

De functionaliteit van de diensten van Tilaa

het bedrijf je bestelling verwerkt heeft. Je kan gelijk bestanden en foto’s opslaan als je dat wilt. Daarnaast is er 24/7 service inbegrepen.  Je kunt de engineers 24 uur per dag bereiken voor eventuele storingen.

Milieuvriendelijk werken

Een vps server van Tilaa is energiezuiniger dan een gewone dedicated server. Tilaa maakt namelijk gebruik van CO2 neutrale datacenters die op 100% groene energie draaien. Daarnaast zijn deze datacenters verplicht op zich continue te innoveren op het gebied van energiebesparing. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over dat het produceren en onderhouden van je servers erg vervuilend is voor het milieu. Zo kun je ook op een goede manier jou computer thuis innoveren naar de moderne functionaliteiten van 2017.

Stel zelf je vps server samen

Het voordeel van zelf een vps server samenstellen is dat je zelf kunt bepalen hoeveel je nodig denkt te hebben. En als je er uiteindelijk achter komt dat je toch niet genoeg hebt aan hetgeen dat je afgesloten hebt, kun je altijd nog bij Tilaa een paar GB meer erbij afsluiten.

Rate this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.