Gouden verlovingsringen

Gouden verlovingsringen, hoeveel zou je eraan moeten uitgeven?

De vraag die door velen gesteld wordt bij het kopen van een gouden verlovingsring is hoeveel je er eigenlijk aan uit mag geven? Het leuke aan deze vraag is dat je erachter kan komen of mensen rationeel of juist emotioneel reageren. Dit is wat er gebeurt wanneer mensen op het internet over verlovingsringen praten: de eerste persoon zegt dat hij verloofd is met zijn vriendin. Hoeveel moet ik uitgeven? De tweede persoon geeft het antwoord dat hij 40 euro heeft uitgegeven en dat hij al ruim 58 jaar getrouwd is. Een derde persoon zegt dat je niet voor diamanten moet gaan, omdat hier vaak bloed aan kleeft. Tenslotte geeft een vierde persoon de reactie waarin hij of zij zegt dat wanneer een meisje een verlovingsring verwacht, zij als gold digger gezien kan worden en dat je het maar beter uit kan maken.

Je ziet het al: allemaal verschillende reacties met verschillende argumenten. Feit blijft wel dat het aanschaffen van een verlovingsring geld kost, maar je zal er nooit spijt van krijgen. Zeker niet wanneer je de onvergetelijke reactie van je verloofde voor je kan inbeelden op het moment dat je de ring aan haar geeft en haar daarbij de belangrijkste vraag zal stellen.

Uiteindelijk gaat het er altijd om het gevoel dat je hebt bij een bepaalde verlovingsring. Wanneer het gevoel bij de juwelier over de ring niet goed is dan is het advies heel simpel: niet kopen en verder kijken! Er is immers zoveel keuze tegenwoordig dat het echt onmogelijk is om niet te slagen. Het gaat er alleen om hoe jij je voelt bij de ring. Als jij je goed voelt bij de ring dan weet je ook zeker dat je toekomstige vrouw ook een goed gevoel zal hebben wanneer zij de verlovingsring van je overhandigd zal krijgen.

Vaak weet je precies wat je toekomstige vrouw mooi vindt: goud, zilver, met of zonder diamanten, elegant of juist niet. Als je de smaak weet, is het meeste denkwerk eigenlijk al gedaan en kan je vaak al direct tot aankoop over gaan. Dus als je van plan bent om een gouden verlovingsring voor je toekomstige vrouw te kopen dan laat je gevoel je spreken en niet je portemonnee

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *