Verkoop je auto via autoverkopensnel.be

auto-verkopenWoon je in België en wil je snel je auto verkopen? Lees dan verder…

 

Altijd al een manier gezocht om je auto snel te verkopen? AutoVerkopenSnel.be biedt hierin de oplossing. Bovendien krijg je een betere prijs voor je auto terug en kun je hem heel snel verkopen. Binnen 24 uur zelfs! Misschien het aller mooiste in deze is dat het je bovendien niets kost. Zonder risico en zonder kosten je auto verkopen!

 

Eenvoudig aanmelden

Je kunt de auto eenvoudig aanmelden op de website. Je volgt de simpele stappen en beantwoord de vragen. Enkele vragen zijn wat het merk en type van de auto is en of er schade aanwezig is. Bovendien is er ruimte om nog bepaalde zaken aan te geven zoals recentelijk onderhoud. Wanneer de aanmelding compleet is dan wordt de auto in de autoveiling geplaatst. Vanaf dat moment kunnen de aangesloten autobedrijven een bod uitbrengen.

 

De autoveiling kost geen geld

Je auto verkopen kan gratis via AutoVerkopenSnel.be. Het aanmelden kost niets, het bod ontvangen kost niets en de auto verkopen kost niets. Geen kosten dus!

 

Nergens toe verplicht

Het aanmelden en ontvangen van het hoogste bod op je auto is zonder verplichtingen en zonder kosten. Ook je auto verkopen is niet verplicht want jij bepaalt of je de auto wel of niet wilt verkopen voor het hoogste bod. De keuze is vrijblijvend.

 

Binnen 1 dag de hoogste prijs

De autoveiling duurt 24 uur lang waarna hij sluit. De aangesloten autobedrijven (meer dan 1000) kunnen 24 uur lang bieden op de auto die jij aanbiedt. Na 24 uur sluit de veiling en is het hoogste bod bekend. Deze wordt naar je gemaild en jij beslist wat je er mee doet. Verkoop je de auto voor het voorgestelde bod of toch niet? Wat je ook beslist, er zijn geen kosten voor het verkopen van je auto. Het bod is 72 uur geldig dus je kunt er rustig over nadenken. Na deze 72 uur mag de hoogste bieder zijn of haar bod intrekken waardoor de garantie op verkopen tegen het hoogste bod vervalt. Je leest het goed, het hoogste bod is namelijk de echte verkoopprijs! Vooraf weet je dus exact wat je voor je auto terug gaat krijgen.

Auto verkopen? Ga dan naar AutoVerkopenSnel.be

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *