Taxatie van je auto kan gratis

dagwaarde-berekenenDe taxatie van je auto kan gratis! Lees daar hieronder meer over.

Ben je benieuwd wat je auto waard is en waarvoor je hem kunt verkopen? Dan kun je gebruik maken van een auto taxatie. De auto taxatie vertelt je precies wat de dagwaarde is van je auto.

 

Dagwaarde berekenen

De dagwaarde berekenen kan eenvoudig en is berust op de echte verkoopprijs. Met andere woorden weten je dan ook gegarandeerd waarvoor je de auto kunt verkopen. De dagwaarde dagwaarde-auto-checkenkomt namelijk tot stand door de auto voor te leggen aan meer dan 5000 autobedrijven. Deze kunnen ieder een prijs noemen waarvoor ze de auto zouden willen kopen. De hoogste prijs wordt gecommuniceerd en is tevens de dagwaarde.

Je kunt gratis en dus zonder kosten de echte waarde (dagwaarde) van je auto achterhalen op deze manier. Het autobedrijf die het hoogste bedrag biedt zal ook daadwerkelijk de auto van je kopen wanneer jij daarmee akkoord gaat. Ook de verkoop kost jouw niets dus op deze wijze kun je gratis en voor niets een nauwkeurige dagwaarde laten berekenen en bovendien je auto ook voor dat bedrag verkopen.

 

Een nieuwe auto kopen

Wanneer je weet wat je auto waard is kun je gaan kijken naar een nieuwe auto, mits je op zoek bent naar een andere auto natuurlijk. Het geld dat je ontvangt van je oude auto, of weet wat hij waard is, kun je gebruiken bij de aankoop en onderhandeling van de nieuwe auto.

auto-geld-waardStel je weet dat je 8000,- euro voor je auto terug kunt krijgen via de gratis auto taxatie, dan weet je dat je niet genoegen moet nemen met een voorstel van 6000,- euro als inruil. Het voordeel van een auto inruilen is weliswaar het gemak. Je laat je oude auto achter en rijdt weg in de nieuwe. Echter is een prijs van 2000,- euro verschil wel erg veel geld voor dat stukje gemak. Met het openbaar vervoer afrijzen naar het autobedrijf waar je de auto gaat kopen is vele malen goedkoper. Wellicht ken je nog iemand die jou een lift wilt geven naar het autobedrijf. Ook dat scheelt je een hoop geld.

Het is daarom verstandig om vooraf eerst een dagwaarde te berekenen zodat je weet waar je aan toe bent. Een auto inruilen kost je vaak een hoop geld en weegt niet op tegen het gemak dat je daarvoor terug krijgt. Je kunt gratis en vrijblijvend je auto laten taxeren en daarmee weet je precies wat hij waard is en waarvoor je hem ook meteen kunt verkopen. Jij gaat geen verplichtingen aan en alles is vrijblijvend. Probeer het meteen en kom er binnen 24 uur achter wat men voor jouw auto geeft! Wees geen dief van je portemonnee en test het zelf gratis uit.

 

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *