Schadeauto verkopen? Dat kan heel gemakkelijk!

schadeautosWanneer je in België woont en de auto staat dan ook in België ingeschreven, dan is het heel gemakkelijk om de schadeauto te verkopen. Ook zonder keuring voor verkoop kan dit heel gemakkelijk en snel. Binnen 1 dag ontvang je een prijs waarvoor je de auto beslist voor wil verkopen.

Hoe werkt het

Talloze autobedrijven zijn aangesloten en kunnen op jouw auto met schade een bod uitbrengen. Na 24 uur wordt het hoogste bod er tussenuit gehaald en terug gecommuniceerd. Jij beslist of je het bod accepteert of afwijst. Ga je akkoord dan wordt de auto meteen opgehaald en het afgesproken geldbedrag overhandigd. Je bent direct van je schadeauto af en hebt meteen het geld in de zak.

Wat zijn schades

auto-motor-schadeSchades kunnen zowel cosmetisch zijn als technisch. Dit betekent dat er deuken, krassen of schade aanwezig kan zijn welke veroorzaakt is door een verkeersongeval. Ook technische schade kan onder schade vallen. Stel de distributieriem is gebroken, dan kan er motorschade ontstaan. Voor autobedrijven maakt het niet uit of er motorschade aanwezig is of dat de auto simpelweg niet start. Aan de hand van de opgegeven informatie maken zij een inschatting van de kosten en baseren daar hun bod op.

Auto verkopen zonder keuring

Normaal is in België een keuring voor verkoop verplicht. Of je nu de auto wilt verkopen aan een particulier of bedrijf. Maar… er zijn uitzonderingen wanneer een keuring voor verkoop niet nodig is. Je kunt namelijk via de website schadewagenverkopen.be toch je auto eenvoudig verkopen zonder keuring voor verkoop. De auto wordt namelijk gezien als export waardoor de keuring niet meer nodig is. Het voordeel is dat je toch snel de auto kunt verkopen en bovendien een erg goede prijs daarvoor terugkrijgt. Het verkopen kan natuurlijk ook via een zoekertje op een 2dehands site maar in 9 van de 10 gevallen krijg je daar een stuk minder geld voor terug.

  • Vraag dus een gratis en vrijblijvend bod aan op schadewagenverkopen.be

 

 

 

5/5 - (1 stemmen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *