Opkoper schadeauto

Je bent in bezit van een schadeauto en je wilt deze verkopen, een particulier vinden die deze auto wilt overkopen is natuurlijk niet altijd even makkelijk omdat de meeste particuliere kopers uit zijn op een auto die er goed uitziet en naar behoren functioneert. Je bent dus op zoek naar een ‘opkoper schadeauto’. Een opkoper schadeauto is niet altijd even makkelijk te vinden en zo kom je vaak al snel bij de sloperij terecht. Er zijn echter genoeg opkopers die bekend staan als ‘opkoper schadeauto’.

Waar vind ik een opkoper schadeauto

Je zoekt een opkoper, maar waar vind je iemand die bereid is om meer te betalen dan een de standaard vergoeding die een sloperij biedt, gelukkig zijn er genoeg professionele opkopers die zich specialiseren als ‘opkoper schadeauto’. Om deze te vinden kan je gebruik maken van een autoveiling. Het bedrijf dat de autoveiling voor jouw schadeauto opzet heeft een grote zakelijk kring met erkende opkopers.

opkoper schadeauto:Een redelijke prijs

een opkoper schadeauto is vaak professioneel ingesteld en weet wat een auto waard is, zelfs als het een schadeauto betreft. Een auto met schade is vaak namelijk nog wel bruikbaar of te herstellen afhankelijk van de hoeveelheid schade de auto heeft. Een opkoper kijkt niet naar de schade maar juist naar de delen van de auto die nog goed in staat zijn, hiervoor wordt de koper betaald waardoor het bedrag in sommige gevallen hoger uit kan vallen dan bij bijvoorbeeld een sloperij.

Opkoper schadeauto: auto laten ophalen

Als je auto zoverre beschadigd is dat je er zelf niet meer mee kan rijden dan heb je bij een autoveiling vaak de garantie dat je auto thuis opgehaald wordt. je hoeft je dus niet druk te maken over hoe je de auto bij de koper krijgt. Wel moet je natuurlijk thuis zijn zodra de auto afgehaald wordt, maar dit is natuurlijk een kleine moeite omdat je erna je auto officieel verkocht hebt.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *