Auto verkopen binnen een week

verkopen-autoSoms kom je in een periode waar je jouw auto verkopen wilt, en het liefst zo snel mogelijk. Misschien heb je met spoed geld nodig of wil je gewoon niet vast zitten aan al dat verkoop gedoe. Of misschien verhuis je binnenkort wel naar het buitenland en heb je jouw huidige auto simpelweg niet meer nodig. Snel je auto verkopen is in deze situaties een ideaal iets.

Auto verkopen – Prijs bepalen

Je wilt snel je auto verkopen, je moet er dus rekening mee houden dat je wellicht iets van de gewone vraagprijs af wilt wijken. Doe dit natuurlijk niet te extreem, dit wekt namelijk argwaan op waardoor mensen juist van de deal zullen afzien. Je auto verkopen gaat dus sneller met een betrouwbare maar toch goedkope prijs.

Om de prijs vast te stellen kan je kijken naar de prijzen van vergelijkbare auto’s op internet, ook kan je vaak een garage bellen en daar informeren naar de prijs.

Snel je auto verkopen – Maar dan wel in een goede staat

Je wilt zo snel mogelijk jouw auto verkopen; dit gaat natuurlijk het snelste en het makkelijkst als jouw auto in een goede staat verkeerd. Dit betekend niet dat elke centimeter van de auto spat en krasvrij moet zijn; maar dat de auto die jij verkoopt goed verzorgd en onderhouden is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de motorolie, koel- en remvloeistof, het ruitenwisservloeistof enzovoort.

Je kan ervoor zorgen om deze dingen zelf te doen maar je kan natuurlijk ook een grote beurt geven aan de auto voordat je hem verkoopt, combineer dit bijvoorbeeld met een vernieuwde APK keuring, een auto die nog een jaar lang op dezelfde APK door kan gaan is natuurlijk meer in de trek dan een auto waarbij die APK binnen een maand afloopt.

Een duidelijke eerlijke advertentie

Tijdens het auto verkopen is een goede advertentie noodzakelijk, wees eerlijk en geef zoveel mogelijk informatie. Vermeld de onderhoudsgeschiedenis en als je daar nog bewijzen van hebt meld dit dan ook. Dit straalt uit dat je goed met auto omgegaan bent en je auto verkopen gaat hierdoor makkelijker omdat meer mensen interesse zullen hebben in een goed onderhouden auto.

Je auto verkopen in een online advertentie is wellicht één van de beste methodes voor autoverkoop, dit omdat je hier foto’s en tekst neer kan zetten. Je kan zo uitgebreid mogelijk adverteren en ook op meerdere locaties tegelijk.

Het verkopen van je auto gaat het snelst als je meerdere contactmogelijkheden vermeld onder je advertentie; sta mensen toe om je bijvoorbeeld zowel via telefoon of via email te benaderen. Mocht jij je er comfortabel bij voelen zou je zelfs tijdens het auto verkopen whatsapp open kunnen zetten als contactmogelijkheid.

Rate this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *