TestingBlog

Artikelsite TestingBlog

E-smoker, een elektrische sigaret met veel voordelen

e-smoker

Er is al veel geschreven en gezegd over de e smoker. Maar hoe gebruik je een e-smoker nou eigenlijk? Een batterij of een accu activeert een gloeispiraal wanneer je een hijsje neemt. De gloeispiraal verdampt vloeistof, ook wel e-liquid genoemd. Omdat er geen verbranding plaatsvindt, krijg je ook geen schadelijke stoffen binnen, behalve nicotine. In de e-liquid zit tevens glycerine en/of propyleenglycol. We raden starters aan om eerst een startsetje te kopen. Bevalt elektrisch roken? Dan kan je nog altijd meer geld uitgeven aan een e-smoker van hogere kwaliteit.

 

Wat kost een e-smoker?

E-smokers zijn beschikbaar in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Ben je een stevige roker en verwacht je veel gebruik te maken van elektrisch roken, dan raden we je aan om een elektronische sigaret aan te schaffen die je zelf kan navullen met een e-liquid. Goede merken zijn o.a. Justfog, Joyetech, Innokin en Elips. We hebben onderzocht wat e-smokers kosten. De goedkopere e-smokers zijn de zogenoemde wegwerpsigaretten. Eén wegwerpsigaret staat voor ongeveer 15 tot 20 echte sigaretten en deze zijn al verkrijgbaar vanaf ongeveer €5. Met wegwerpsigaretten valt de productie van damp en de gehele rookbeleving wel tegen. Kan en wil je iets meer uitgeven aan elektrisch roken, dan raden we je aan om minimaal een oplaadbare e-sigaret aan te schaffen. Deze e-smokers zijn al verkrijgbaar vanaf enkele tientjes. Er worden patronen bijgeleverd. De rookbeleving met oplaadbare e-smokers is al stukken beter dan met wegwerpsigaretten en in verhouding ben je ook nog eens veel goedkoper uit. Het is een goede manier om kennis te maken met elektrisch roken

e-smokers

 

Wat is het voordeel van elektrisch roken?

Door over te stappen op elektrisch roken, krijg je alleen nog maar nicotine binnen als schadelijke stof. Zelf kan je bepalen wat de hoeveelheid nicotine is die je binnen krijgt. Daarnaast scheelt het je aanzienlijk in de portemonnee wanneer je stopt met het roken van tabak en elektrisch gaat roken. Het levert je een besparing op van ongeveer 75%! In tabak worden daarnaast extra verslavende stoffen toegevoegd. Wil je stoppen met roken, dan is elektrisch roken een goede manier om langzaamaan je rookverslaving af te bouwen. Tevens is de damp die je uitademt niet schadelijk. Je kan daarom gerust in het bijzijn van anderen roken. Naast de gezondheidsvoordelen is het voordeel van elektrisch roken ook dat je niet meer naar rook stinkt. Is elektrisch roken gezond? Nee. Want je krijgt nog steeds nicotine binnen. Is roken met een e-smoker gezonder dan het roken van sigaretten? Ja, vele malen gezonder.

E-smoker, een elektrische sigaret met veel voordelen
4.5 (90%) 2 votes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

TestingBlog © 2015